OM MIG

Samtliga bilder på Krysddburken.se är tagna av mig om inget annat anges.
Alla bilder är copyright. Vänligen respektera detta.

Kryddburken är en receptsida med frestelser och idéer från mitt kök. En matblogg med den svenska husmanskosten som bas. Hos mig hittar ni sällan våningsbyggda kreationer med gröna kvistar på topp, och inte heller den senaste trendmaten. Jag tycker om när maten är enkel men ändå med lite finess, att piffa till vardagsmaten och att laga vettigt och budgetsmart är aldrig fel!

Att laga mat med barnen och mat som barn tycker om är viktigt. Gott, nyttigt och sunt. Jag är personligen tokigt förälskad i konserverade hela champinjoner, samlar på kryddor av alla de slag, och så älskar jag allt vad smörgåstårtor heter, det är ju så gott & roligt att göra & dekorera dessutom. Jag lagar mycket husmanskost men även massvis med grillat som är mannens stora passion. Dissar helt bruna bönor & curry, men förmodligen det mesta däremellan kommer att visas här på kryddburken.Vem är jag då? Jag är en norrländsk ölänning född -78 i Boden, men just nu med rötterna i Ölands gröna skogar.

Jag lever livet med mannen i mitt liv, barnen Joline 18 år och Max 20 år i drömhuset vi byggde klart vintern -05. I familjen finns också min älskade Allan, en irländsk varghund.


Välkommen hit till mig och kryddburken.


Motto

Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person”