ANNONS
Integritet på Tailsweep

Favorit i repris på grillen

/

Ett tilltugg som passar till både ”lilla” grillmiddagen, eller som tillbehör till ”stora”. Gott bara som dom är o ett måste i sommar! Soooom jag saknat dom. Baconlindade vattenkastanjer. Använd ett paket bacon, det är lagom till en burk skivade kastanjer. Hemligheten är lite farinsocker o salt mellan varje liten skiva innan du lägger dom på hög och rullar in i bacon.

Jag vet att uppdateringarna här inte är som förr och jag har verkligen inte tid att både jobba heltid som transportledare och fixa recept o bilder o blogga längre men ibland saknar jag det.

Gick lite i väggen förra helgen och fick mig en påminnelse om (än en gång) hur skört livet är. Ni som följer mig o följt mig länge fortsätter att uppmuntra mig o vill inte att jag ska sluta.

Nej, sluta ska jag inte. Kryddburken är ett livsverk sedan 2007 då jag la ut mitt första inlägg. Det är 15år sen nu. Jag har gått igenom mkt med mina nära och kära sen dess precis som livet är o saker som påverkat mig mkt hänger till viss del kvar men jag har aldrig känt sån livslust, lycka o tro på livet och mig själv som jag gör idag. Barnen är vuxna och utflugna och det har varit och är emellanåt fortfarande jobbigt att hantera. Många av våra närmsta anhöriga har gått bort hastigt… Nicke o jag har fått lära oss leva i en ny dimension, med bara varandra.

Det var ett stort steg att möta som jag inte var förberedd på heller. Vi älskar varann innerligt och har lyckats bygga vidare på ett liv med bara han och jag. Det låter kanske löjligt men det är stort. Att få haft barnen hemma i nästan 20 år och helt plötsligt är dom utflugna och vuxna och bygger upp sina egna liv och skapar sina egna traditioner.

Så är livet… Håller man en fågel för hårt i handen så dör den, om man låter den lära sig flyga så kommer den alltid tillbaka.❤️

Ibland har jag tänkt sälja eller helt lägga ner Kryddburken men jag kan inte. Ni får hålla tillgodo med arkivet på 15år som finns och ibland tittar jag in här och ger er en uppdatering och något gott ni kan ha användning av hoppas jag.

Igår när Nicke o jag hade vår 16:e bröllopsdag grillade vi lite småplock och satt ute i solnedgången bland mygg och syrener. Vi hade det fantastisk bra och allt vi la på grillen o förberedde tillsammans gjorde att jag saknade att fota och blogga o skriva till er så det här är en lite försenad hälsning men jag hoppas ni uppskattar det ändå. All kärlek till er!❤️

Lite av gårdagskvällen plock. Något som är väldigt gott och prisvärt är dom färdigmarinerade skinkmignon, jag kallar dom ”medaljonger” supersmart att bara ta en eller två när man inte är så många och dom är verkligen jättemöra och goda. Enda jag skäms lite över här är färdigköpt kryddsmör… men jag orkar inte!!😂 Hur enkelt det än är så betalar jag gärna 13kr/st för en lite smör-rulle ibland.

Puss på er alla. Frågor är välkomna, jag har saknat er!❤️

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00