Fredagsmys – vad tänkte du?

När fredagen på jobbet börjar närmar sig stängning och man har en liten baktanke om något riktigt gott till kvällen. Det blir lite övertid, tröttheten som gör sig påmind när man sätter sig i bilen och tänkte handla på vägen hem men bara kör förbi affären, med mening för att man är fööööör trött vid det här laget.

Vad äter ni då till fredagsmys?

Idag TÄNKTE jag att ikväll får det bli renskav i en god krämig sås med vitlök, timjan, grädde, messmör tillsammans med en god nykokt pasta!😋

Nä. Så blev det inte!!

Det blev en plåt med pommes strips och Blå Bands pulverbearnaise. Ja, inget att skryta med men det dög gott, inte speciellt kulinariskt eller vidare nyttigt men vad gör väl de… Det var precis vad jag orkade åstadkomma rent gastronomiskt efter denna vecka.

Helt slut… Ätit dåligt på jobbet o det är inte bra för energin behövs så hjärnan funkar men det blir mest kaffe, kaffe och en kopp kaffe till. Ska bättra mig!

Det var iallafall gott med pommes o pulversås och ketchup.

Förra veckan åt vi tacos som ju är det klassiska fredagsmyset så jag bjuder på en bild av det istället.

Fler som haft höga ambitioner men landat som fullständig pannkaka?

Det är faktiskt helt okej… Man är inte mer än människa en fredag. Nu ska jag ägna mina nyinköpta växter lite tid. Följ gärna @djunglehouse på instagram.

Trevlig kväll alla fina läsare!❤️