ANNONS

Vart tog Kryddburken vägen??!

/

Jag har INTE övergett er… Men jag förmodar att ni väntar på ett livstecken, en bild, ett recept, en mening, en förklaring eller vad som helst!

Jag har inte släppt min passion, det är bara TIDEN som inte räcker till, till allt jag VILL!

Det var väldigt många år sedan jag startade Kryddburken, en sisådär 15år sen för att vara exakt. På 15år händer en hel del i en människas liv. Jag har alltid varit den som gett ALLT eller inget oavsett vad jag tagit mig för…

Jag har fått många frågor, spekulationer och mail på sistone. Här kommer några svar;

Jag lever fortfarande med min älskade familj och vi bor såklart kvar i huset vi byggde i Öjkroken på Öland, jag är fortfarande gift med mannen i mitt liv o våra barn mår bra!❤️

Max har fyllt 21år framtidsplanerna ser goda ut och allt kommer bli hur bra som helst! Joline har tagit studenten och jobbar nu på Barks som Chaufför/expressarbetare. Allan min älskade varghund finns alltid vid min sida på kontoret varje dag och han älskar det.

Rädd för flugor men stora lastbilar som Scania V8:or är inga problem.😉 Han kan ha blivit lite arbetsskadad… Men älskad och bortskämd!

När ni läst till slutet av detta inlägg kommer ni förstå då jag fått förklara närmare varför ni inte får så täta inlägg längre. Orkar ni?😉

Mitt liv har alltid kretsat runt min familj och släkt, jobb och vårt hem.

Vi är faktiskt en helt vanliga medel-Svensson-familj med villa, Volvo, hund, huslån, vardagsbekymmer som vilka andra som bara försöker få livspusslet att gå ihop och kunna njuta av ledig tid och tillvaro när möjlighet finns.

I många år har jag arbetat hemifrån med Kryddburken och i familjeföretag på lokal ort. Jag har alltid funnits hemma när barnen kommit hem från förskola/skola och vi har haft så fina stunder tillsammans. Nu är dom vuxna och jag har tid och möjlighet utan dåligt samvete att fokusera på min karriär och älskar mitt jobb som transportledare. Vissa gör tvärtom innan dom skaffar barn men jag gör TVÄRTEMOT. Helt oplanerat. Det är det jag menar med att livets vägar leder dig dit du ska och behövs. Man måste bara lita på högre makter.

Det kom en STOPP-skylt ivägen för mig en dag då jag själv hamnande på intensiven efter ett trauma. Ni som följt mig vet…

Det är inget jag vill lägga energi på idag eller orkar prata om för jag hinner faktiskt- inte.😉

Men tiderna förändras och så gör även livet. Det förändrade MIG.

Mitt synsätt, min tacksamhet för livet. Även att jag idag har förlorat all känsel i fötter, underben, fingrar och vet nu 3år efteråt att så kommer det förbli så finns inget jag är mer tacksam för än LIVET. Resten har jag lärt mig leva med. Ibland går det upp, ibland går det ner och jag har extremt ont men jag får acceptera detta efter min tid i koma. ALLTING GÅR!

Det är enbart på grund av ER läsare som jag skriver detta inlägg för att många av er har följt mig från första början, många av er har jag även träffat också.❤️ Ni är underbara!

För att inte bli långdragen och sammanfatta detta inlägg så ska jag försöka hålla er uppdaterade med nya recept ett par gånger i månaden regelbundet.

Jag önskar dock få veta lite mer om VAD ni vill ha för typ av recept? Vad vill ni läsa om?

Har ni några särskilda frågor ni vill ställa?

Lämna alla era tankar och funderingar i kommentarsfältet så ska jag göra en sammanställning av allt till ett inlägg.

Höst och vinter närmar sig så önska på så ska jag försöka åstadkomma så gott jag kan!

Eder Linda/Kryddburken/Transportledare 😉

20
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00