Höstens fiskpaket på grillen

Nej, jag har INTE lagt ner Kryddburken. Jag har inte övergivit min passion och inte heller Er mina underbara läsare. Jag bara jobbar lite mycket!😉

Eftersom livets vägar är så outspådda, enligt ödets makter och högre höjders viljor så har jag inte så mycket tid över längre. Jag jobbar 100% med transport/logiskt på ett väletablerat åkeri i Kalmar idag och bara ääääälskar det jag gör. Efter drygt 25 år inom vård och familjeföretag har jag helt sadlat om och detta är det roligaste och mest utmanande jag gjort i hela mitt liv!

Jag sover knappt om nätterna… Jag drömmer om vägkartor, destinationer, körtider och vilotider. Packning och exportemballering, avstånd i Europa, vägtullar, tunnlar och färjor som ska bokas till våra olika lastbilar, mail o samtal med speditörer så jag vet varken ut eller in när jag vaknar… Så galet roligt med logistik och all kontakt med fantastiska kunder, inrikes, utrikes och allt däremellan. Jag verkligen älskar mitt jobb och allt jag älskar och brinner för går jag in för till 1000%. Det här är min framtid, det är det HÄR jag verkligen trivs med och VILL göra resten av mitt liv. Och med all heder till en speciell person.

Förmodligen har jag också äntligen fått utsvävningar för mitt sinne för ordning och reda och kontroll och att ha många bollar i luften och lite som en spindel i nätet. Det är min pappas fel helt och hållet!😉 Yrkesmilitär sen jag föddes och det har lite satt sig i mina gener. Min långa erfarenhet av att jobbat med människor ser jag numera som ett plus.

Som ni alla vet har jag haft en tuff period då jag tappade allt och verkligen tvivlad på min förmåga att komma tillbaka sen det hände men idag är jag starkare, gladare och lyckligare än någonsin och lärt mig fokusera med allt bra i livet och på det som är viktigt.

Jag har dock inte släppt min passion för mat och foto och som den livsnjutare jag är så kommer jag fortsätta leverera godbitar och recept här på Kryddburken. Men nu vet ni om den bakomliggande anledningen till att uppdateringarna inte sker så tätt som tidigare. Dock har ni ju ett gediget arkiv att bläddra i sedan snart 14år tillbaka.

Det är om helgerna det sker. Matlagningen alltså. Lite spontant nån kväll i veckan står jag vid spisen om tid finns men ofta blir det då till matlådor såsom spagetti och köttfärssås och ugnspannkaka, falukorv i ugn och annat lättvindigt.

Något som är GALET gott är fiskpaket på grillen. Vit fisk är min favorit.

Här använde jag torskrygg, skivad kokt potatis, smör, salt, färsk dill. Skalad och urkärnad gurka – en sån favorit hos mig som jag bara måste ha! PROVA – det är sååå gott! Och några skivor av Romantica tomater och citron. Slå in i dubbelt aluminiumfolie, lägg på grillen. På med locket ca 20 min. Sen är det klart. Lite extra salt och peppar när man precis öppnar upp paketet så är fredagsmiddagen räddad.

Det bästa med fiskpaket är att alla kan kombinera sitt eget paket. Mängden fisk/potatis/smör olika kryddor, citron, extra gurka😉 osv…

Galet gott som sagt!

Alla bidrag till Årets finaste sommartårta hoppas jag kunna publicera i helgen!

Häng med då och rösta på din favorit. All kärlek från mig till er…❤️