ANNONS
Integritet på Tailsweep

TÄVLING – Årets finaste sommartårta! 2020!

/

Då var det äntligen dags igen!Årets finaste SOMMARTÅRTA ska utses för 10:e året i rad!Åren går fort och det finns ett stort arkiv med ofantligt många vackra, fantasifulla och somriga tårtor att skåda, klicka HÄR för inspiration. Denna grädd/jordgubbstårta gjorde jag till skolavslutningen. Den blev verkligen supergod. Fylld med jordgubbar, blandsylt, grädde och vaniljsås gjord på kondenserad mjölk. Och toppad med grädde och färska jordgubbar såklart.😉 Mer avancerade tårtor än så blir det inte från mig men dom är alltid uppskattade.

Alla, precis ALLA är välkomna som går under kategorin TÅRTA & SOMMAR och nu hoppas jag ni är riktigt flitiga och skickar in bidrag och även delar tävlingen vidare, kanske på din blogg, instagram eller facebooksida.

Tagga #åretsfinastesommartårta #kryddburken @kryddburken

TÄVLINGSREGLER :

EN bild/bidrag per person.

Din bild är önskvärd i 600 pixlars bredd, inte mindre.

OBS: Inga ramar eller text i bilden tas med i tävlingen!

Har du inget bildprogram och kan redigera själv så fixar jag de, maila mig då originalbilden och döp gärna bilden med ditt namn.

Maila din tårtbild + ditt namn till kryddburken@telia.com märkt ”Sommartårta” senast söndag 19:e juli.

Era inskickade bilder kommer att publiceras beskärda till bredd 600pxl. Samt med ditt namn och ett nummer för din tårta inför röstning.

Röstning sker genom kommentarsfältet ENDAST på Kryddburken.se och inget fusk då ip-adresser registreras. En röst PER person är det som gäller.

Och som alltid!

Förutom äran så väntar även ett hemligt paket till vinnaren! 😊

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00