Påsken 2020

Påskledigt och hemmamys! Den mest avkopplande högtiden av alla utan stress och måsten, bara god mat och tid att ladda batterierna med strålande sol, frisk luft och fågelkvitter. Precis sånt vi behöver i dessa tider. Vi har gjort det väldigt enkelt för oss och handlade all mat online innan skärtorsdagen för att slippa vistas i affärer med för mycket folk. Det är så otroligt smidigt, bara klicka in i appen det du vill handla, betala med kort och hämta på baksidan av affären i boxar. Allt färdigpackat – bara att köra hem. Vi handlar väldigt mycket på Willys i Kalmar eftersom vi pendlar dit varje dag. Kan varmt rekommenderas. Har alltid varit nöjd med hur dom packat och kvalitén på maten också. Fler som gör så?Eller handlar ni som vanligt? Använder handskar/munskydd? Hade varit intressant att höra hur fler av er gör just vid mathandling. Vi har bara varit själva i påsk, min mamma kom hit igår och åt brunch och senare på kvällen en liten påskbuffé. Hon kommer hit lite då och då i veckorna och skämmer bort Allan när vi jobbar. Han behöver lite ledigt ibland.☺️ Påskmaten i år blev lite köttbullar, rödbetssallad, prinskorv. Janssons gjorde jag i små portionsformar då nån inte vill ha ansjovis, nån bara spad, en annan inget spad alls och en extra allt!😅 En laxröra som blev himla god gjorde av en bit varmrökt lax, blandade med majonnäs, creme fraiche, en skvätt D’Elidas chilisås, finhackad rödlök och lite dill. Supergott till rostade små snittar. Ägghalvor – alltid ett måste, lite extra räkor, ost, frukt mm. Och så hade vi kvar några cupcakes som Joline gjorde i torsdags som vi fick med oss till jobbet. En dessert med vit choklad och citronmousse med jordgubbar. Så gott allting och man är mätt än idag.

Husse & Allan på jobbet får avsluta detta inlägg.❤️ Ha en fortsatt trevlig helg allihopa.