ANNONS

Omelett med spagetti och rökt fläsk

/

Det finns många sätt att trolla fram goda, billiga, matiga luncher, snabbt och enkelt.

Omelett är en av dom. Ägg, ägg, ägg tänker ni nu… Men omelett som får sällskap av mer än kryddor kan bli hur gott som helst!

Har man dessutom lite rester i kylskåpet så är det bara att plocka fram allt på köksbänken och börja experimentera.

4 port

Det här behöver du :

300 gram strimlat sidfläsk, bacon/kassler/skinka

5 ägg

4 dl mjölk

2 port kokt spagetti

Salt och nymalen svartpeppar

Bladpersilja

GÖR SÅHÄR :

Börja med att steka fläsk/bacon i en rymlig stekpanna. Vispa ihop ägg och mjölk och slå över i pannan. Lägg ner den kokta spagettin. Lägg på lock och låt bada ca 10-15 minuter.

Ta en tallrik och lägg på stekpannan och vänd över hela omeletten på tallriken. Skaka ner den igen i pannan och stek den på andra sidan så även den får fin färg. Toppa med bladpersilja.

0
10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00