Brigadeiros – enkelt godis med bara 3 ingredienser

Godis till jul, nyår, påsk eller precis när man känner för det är alltid godast hemmagjort. Bland det enklaste du kan göra är dessa brigadeiros.
Brasiliansk chokladtryffel, när du behöver något sött!😉 Väldigt gott till kaffet efter maten.

Ca 30 st

Det här behöver du :

1 burk sötad, kondenserad mjölk

50 g smör

3 matskedar kakao

GÖR SÅHÄR :

Rör ner samtliga ingredienser i en kastrull. Låt allt smälta ihop på medelvärme under omrörning. Det ska inte koka, bara sjuda sakta. Rör hela tiden i ca 10 – 15 minuter tills smeten tjocknat, ungefär som sirap i konsistensen.

Häll upp i en smord form och låt svalna i rumstemperatur. Ställ sedan kallt i kylskåpet över natten.

Ta ut formen och dra med tesked så du kan forma en rund boll. Rulla i kakao, chokladströssel, florsocker eller som här i finhackad mandel.

Lägg varje boll i en knäckform och förvara i kylskåp.

  1. Are you looking for effective advertising that doesn’t charge a fortune and gets amazing resuts? Sorry to bug you on your contact form but actually that was the whole point. We can send your promotional text to websites through their contact forms just like you’re reading this ad right now. You can specify targets by keyword or just go with mass blasts to sites in any country you choose. So let’s assume you would like to send a message to all the mortgage brokers in the USA, we’ll scrape websites for only those and post your ad text to them. Providing you’re promoting a product or service that’s relevant to that type of business then you’ll receive an amazing response!

    Shoot an email to ethan3646hug@gmail.com to get info and prices

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..