ANNONS

After eight fudge

/

Hur gott låter inte det?
Fudge som ibland kan bli lite väl sockersött får här en lite mer balanserad och fräsch smak av mint som gör sig extra bra till en kopp kaffe efter maten. Skär dom i lite mindre bitar, ca 1,5*1,5cm och det är precis lagom tycker jag. En ny favorit.
Ett tips om fudgen skulle bli lite blank och kladdig efter några dagar, doppa bitarna lätt i kakao eller florsocker och dom är fina att servera igen.

Ca 40 bitar

Det här behöver du :

250 gram choklad (mörk eller ljus)

150 gram after eight

1 burk (397 gram) sötad, kondenserad mjölk

GÖR SÅHÄR :

Smält chokladen i en skål över vattenbad. Bryt ner after eight och rör till en slät chokladsmet. Tillsätt kondenserad mjölk och vänd runt så allt blandas väl.

Häll upp i en form klädd med bakplåtspapper. (15*20)

Du kan ta lite olja på fingrarna och smörja pappret med så lossnar fudgen lätt när du ska skära upp den i bitar.

Häll smeten i formen och ställ i kylskåp över natten. Ta ut och skär fem gånger på längden och åtta gånger tvärs över på bredden så får du 40 små munsbitar.

0
18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00