ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tävlingsdax på Instagram

/

Pannbiff med pepparsås, recept HÄR

På Instagram har jag nu en tävling i samarbete med Khmer pepper. Jag har tidigare skrivit om dom här på Kryddburken och då jag är galet förtjust i deras sortiment av peppar så känns det extra kul att dom vill vara med och sponsra en tävling så fler av er får möjlighet att prova om ni inte redan gjort det.

Tävling gäller endast på Instagram och det är helt gratis att gå med. Klicka HÄR!

Läs mer på Instagram för att vara med och tävla. Lite recept och inspiration följer nedan.

Vi tävlar ut ett stort presentkit med 6st kvarnar med svart och rödpeppar, ett himalayasalt samt 3st peppermixer; chicken, meat, fish. Utöver det vinner även 10 tävlande tre provpåsar var. Missa inte denna chans att få prova dessa unika pepparkvarnar.

Carbonara med champinjoner, recept HÄR

Khmer peppar, fairtrade och ekologiskt odlad i Kambodja. Lite dyrare än den vi i Sverige är vana vid att köpa på ICA men helt otroligt vilken smakskillnad. Svartpepparn har jag provat mig igenom en hel påse. Det ÄR skillnad på smak och de hela kornen är lite hårdare att mortla men smaken blommar upp några extra gånger i munnen. Fyllig, söt, stark, mustig för att inte tala om rödpepparn som jag bland annat använde i såsen här. Det är alltså inte rosépeppar utan rödpeppar så smaken hamnar inte så långt ifrån chili men med mer lenhet och sååå smakrik. Stark men inte brännande het.

Ryggbiff med råstekt potatis och världens godaste pepparsås, recept HÄR

Pepparstekt lax med smörfrästa champinjoner och pepparrotsost, recept HÄR

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00