Pepparstekt lax, broccoli, smörfrästa champinjoner och pepparrotsost

När man vill laga lite enkel, fräsch och inte så mastig mat brukar jag köpa hem en påse färdig salladsmix och till det antingen fisk, kött, korv eller kyckling. Sen tänker jag jag utifrån det någon smaksättning och eller en sås till.

Idag fick det bli smaken av pepparstekt lax smaksatt med citron. Därefter la jag skivade champinjoner i samma panna med en klick smör så smakerna fick hänga med och blomma ut. Till detta serverade jag kokta, lättsaltade broccolibuketter med en klick creme bonjour pepparrot/färskost. Blev otroligt gott och uppskattat! Svårare än så var det inte.

Tycker inte att det behövs något direkt recept här utan gör som jag beskrivit ovan och sen smaka av och gå lite på känsla och trolla med dom kryddor du har och gillar bäst.

Skiss för 4 personer;

2 buketter broccoli

1 påse salladsmix

4 laxfiléer

Salt

Svartpeppar (här använde jag Khmer peppar)

1/2 pressad citron

250 gram färska champinjoner

100 gram creme bonjour pepparrot

Smaklig måltid!