ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vit chokladfudge med mandel

/

Nu kokas det julgodis så det står härliga gill runtom oss och mediaflödet svämmar nästan över att lussekatter, pepparkakshus och ännu mer godis!😉 Inspiration råder det ingen brist på i alla fall. Joline kokade ihop en himla god fudge förra veckan då hon ändå bakade lussekatter och degen jäste. Det går ju fort och är himla smidigt.

Grundreceptet är en tumregel att komma ihåg. 500 gram choklad + en burk kondeserad mjölk + 1 msk smör. Sen smaksätter du med precis vad du vill; nötter, frukt, frön, godis, kex etc.

Vit choklad och mandel :

500 vit choklad

1 burk sötad, kondenserad mjölk

150 gram mandel

1 msk smör

GÖR SÅHÄR : 
Smält chokladen tillsammans med övriga ingredienser sakta i en kastrull. rör under tiden. När allt är smält, rör ner en matsked smör och häll sedan fudgen i en form med bakplåtspapper. Låt svalna. Ställ in i kylen över natten och skär sedan upp i bitar.

Se även recept på dessa tre olika fudge, klicka HÄR!

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00