Hot jalapeno toast

Varma sköna dagar och heta toast! Går supersnabbt att göra i toastjärn eller paninigrill. Gör ett gäng när du ändå håller på, de är faktiskt väldigt goda att äta kalla också och ha med sig till stranden till exempel.

Jag får väl också säga grattis Sverige till stundande kvartsfinal, även om jag inte tittar på fotboll är det liiiite svårt att undgå i alla medier, haha! Själv förgyller jag dagarna med två fyrbenta busar, det är ett evigt springande efter dom också men bra mycket roligare än fotboll.

Som jag förstått är det mycket chips, läsk och öl som gått åt dessa fotbollsdagar, men toasten här är supersnabba att göra i reklampausen till exempel.😉

Det här behöver du :

Toastbröd (Rasken, mörka)

Stureost

Hot jalapeno mjukost

GÖR SÅHÄR :

Bred smör på brödskivornas utsida så får de en krispig yta. Fyll med skivad ost och mjukost. Grilla i toastjärn eller paninigrill. Skär upp i trekanter. Goda både varma som kalla.