Quornfärs är väldigt gott som alternativ och inte många känner skillnaden när man avslöjar att det inte är köttfärs. Den här har jag gjort på just quornfärs, finriven morot, lök och grädde som bas. Otroligt god med lite extra pecorino på toppen!
2 – 3 port
Det här behöver du :
300 gram quornfärs
2 finrivna morötter
2 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 tsk tomatpuré
2 msk grönsaksfond
1 dl vatten
3 dl grädde
Vitpeppar
Trocomare örtsalt
GÖR SÅHÄR :
Brynt quornfärsen tillsammans med finriven morot, finhackad lök och vitlök. Tillsätt tomatpuré, fond, vatten och grädde och låt koka ihop ca 15 – 20 minuter. Smaka av med vitpeppar och örtsalt. Servera med färsk basilika, mini-plommontomater, pecorino och några varv med svartpepparkvarnen.
Nedan följer några fler recept som ofta går varma här hemma!