Varmrökt laxröra till rostat bröd

Gjorde ett par goda små snittar/tilltugg av den överblivna varmrökt laxen vi hade i kylskåpet efter julhelgen. Om man nödvändigtvis inte vill lyxa till det som drinktilltugg eller snittar så är denna röra ett oemotståndligt gott pålägg till vanligt rostbröd till frukost eller som kvällsmackan. Går faktiskt att använda som röra till bakad potatis också, eller vända ner i en god pasta. Ja, faktiskt som fyllningen i en liten smörgåstårta eller varsin smörbakelse också. 😉

Vad man nu än använder den till så är ju huvudsaken att det inte behöver slängas nåt av julens rester och att det blir gott förstås!

Det här behöver du :
Ca 100 – 120 gram varmrökt lax

(öppnad förpackning är håller 3 – 4 dagar i kylskåp)

100 gram philadelphiaost

4 msk majonäs

1/2 burk stenbitsrom

Salt och peppar

1 knippe dill

GÖR SÅHÄR :
Blanda laxen med övriga ingredienser och smaka av. Lätt som en plätt var det här!