Tortellini med citron, vitlök och parmesan

Vi kör en vegetarisk måndag med en så busenkel pasta att ni bara måste prova! Fyra ingredienser plus lite salt & peppar och kanske lite grönt på toppen om man känner för de. 😉 Använd färsk tortellini eller som jag gjort här, den torkade varianten från Barilla. Tycker den är så mycket godare både i smak och konsistens då jag gärna vill ha tortellinin lite al dente, den färska ”fladdrar” gärna iväg lite för mycket  haha!

6 port

Det här behöver du :
2 förp ostfyllda tortellini Barilla

1 pressad citron + rivet skal

3 finhackade vitlöksklyftor

Parmesanost

Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Koka tortellini al dente. Häll av vattnet och pressa över en halv citron och riv över skalet. Tillsätt finhackad vitlök. Avsluta med rikligt med parmesan. Salta och peppra. Vänd runt, ät och njut.

Bon apetit!

  1. Hanna skriver:

    Måste bara säga att jag älskar din blogg! Varje gång inspirationen är nere på 0 och jag behöver nya idéer går jag in på bloggen och läser dina recept. Det har hjälpt varje gång! 🙂 Önskar dej en skön höst!

    1. Tack snälla, så roligt att höra!
      /Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..