TÄVLING ”Årets finaste sommartårta 2017”


Förra årets vinnartårta av Erika Sandgren. Vem ska det bli i år? Din kanske? 

Nu kör vi igen! 8:e året i rad ska vi kora årets finaste sommartårta och nu hoppas jag ni är riktigt flitiga och skickar in bidrag och även delar tävlingen vidare på din blogg, instagram eller facebooksida. 

#finastesommartårta2017 @kryddburken

 

TÄVLINGSREGLER :

EN bild/bidrag per person

Din bild är önskvärd i 600 pixlars bredd, helst inte mindre.

Inga ramar eller text i bilden.

Har du inget bildprogram och kan redigera själv så fixar jag de, maila mig då originalbilden och döp gärna bilder med ditt namn.

Maila din tårtbild + ditt namn till kryddburken@telia.com märkt ”Sommartårta” senast söndag 16:e juli. Därefter publiceras tårtorna med bild och namn för röstning. 

Temat är förstås ”sommar” och alla bidrag är välkomna, även smörgåstårtor med sommar-feeling. 

Förutom äran så väntar även ett hemligt paket till vinnaren! 😊

LYCKA TILL!!

  1. Hej! Jag googlar ofta på recept och inte helt sällan hamnar jag på din sida. Vi verkar ha lite samma smak på mat 🙂
    Men idag tänkte jag att jag surfar väl in på din sida så hittar jag säkert något gott men du verkar inte ha någon meny med kategorier så man kan bläddra sig fram till olika recept. Är det något som blivit fel? Det är över 500 sidor med smarriga recept så det orkar man ju tyvärr inte bläddra igenom. Och jag ser ju att du har en sökfunktion men jag vet ju inte riktigt vad jag letar efter så kategorier hade varit fint.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..