ANNONS

Tacotårta – rester från fredagsmyset!

/

tacotarta_recept_rester_fredagsmiddag_fredagsmys__tacos_tacos_fars_tips_tarta_overbliven

Middagsrester blir ofta över i kylskåpet och det går alltid att trolla fram nya rätter bara man har lite fantasi. Rester från fredagsmysets tacomiddagar går alltid att få fram nya skapelser av. Varma mackor med färs och riven ost, salladsmixer med såserna och även  till kött, tillbehör eller som här – till en tacotårta!

Samtidigt som man dukar av middagen så ta fram en ugnsfast form och plocka ner resterna direkt och du har en förberedd tacotårta av resterna. Plasta in och ställ i kylen. Grädda dagen efter till lunch eller kvällsmiddag. Så gudagott! 😛 Och naturligtvis ett extra plus för att ta tillvara matrester.

Det här behöver du : 

4 mjuka tortillabröd

tacofärs

finhackad rödlök

en slatt tacosås

en slatt vitlökssås

lite riven ost

några jalapeno

gurka, sallad, tomat

GÖR SÅHÄR : 

Varva tortillabröd med tacofärs, rödlök, tacosås, vitlökssås, riven ost  och jalapeno om så önskas i tre lager eller så många lager som du har överblivna rester till. Toppa med riven ost. Gratinera ca 25 min i 200 grader. Dekorera med sallad, gurka, tomat, jalapeno och ytterligare vitlökssås före servering.

tacotarta_recept_rester_fredagsmiddag_fredagsmys__tacos_tacos_fars_tips_tarta

Färdig tacotårta att serveras!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00