ANNONS

Kårehamns fisk och havskök – för god lunch!

/
karehamn_fisk_fiskrestaurang_rodingfile_murkelsas

Nu blir det mycket fisk här två dagar i rad men måste bara tipsa er om ett restaurangbesök inför helgen ni som huserar här eller har vägarna förbi Öland. Kårehamans Fisk och Havskök hittar ni på östra sidan, norr om Löt nere vid den vackra hamnen. Vi har besökt restaurangen och även fiskaffären flertalet gånger och senaste besöket var fredagen under skördefesten då Nicke bjöd ut mig på lunch. Det serverades bland annat rödingfilé med murkelsås så det valde jag direkt. Tror inte jag har ätit murkelsås sen jag var liten och bodde i Norrland då vi kunde plocka dom själv. En otroligt god svamp, men lite ”meckig” att tillaga då den ska förvällas några gånger för att inte vara giftig. Såsälskare som jag är kan jag tycka att dom kunde haft lite mer sås på tallriken dock. 😉

Nicke valde en lammburgare med olivröra och aioli och även han var nöjd med smakerna. Ett rekommenderat besök med andra ord om ni vill njuta av en god lunch i mysig atmosfär.Tidigare besök kan ni läsa om och se bilder på HÄR och HÄR!

karehamn_fisk_fiskrestaurang_rodingfile_murkelsas_lunch_skordefest

Nya delen av restaurangen är riktigt mysig med större ytor samt sittplatser. Fin service som alltid.

skordefest_oland_2016_karehamn_fisk_restaurang_lunch

Sallad, bröd, kaffe och kaka ingår.

skordefest_oland_2016_karehamn_fisk_restaurang_lunch_pumpor

Kårehamns vackra havsutsikt. Mer info hittar ni bland annat på deras facebooksida >>

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00