BookBeat i sommartider!

bookbeat_träna_ljudböcker_sommar_erbjudande

Vad man än väljer att göra på sin semester så är en ljudbok bra avkoppling och passar till alla tillfällen. En lång bilresa, ett träningspass i skogen, en stund i hängmattan eller en lat dag på stranden.

 

Påminner igen om denna app BookBeat. Jag har själv fått möjlighet att testa den nu i ett par veckor och jag gillar den skarpt. Enkel att navigera och utbudet faller mig verkligen i smaken då jag nu är inne på tredje boken av Mari Jungstedt. Älskar dessa typer av ljudböcker då det både är avkopplande och spännande. Dottern Joline har också fastnat för dom och när hon är ute och springer då lyssnar hon på dessa numera istället för musik. Självklart ska ni få ta del av detta även ni. Gå in på bookBeats hemsida och registrera er, skriv in kampanjkoden KRYDDBURKEN så får ni en månad gratis.

 

Med koden KRYDDBURKEN får du prova BookBeat fritt i en månad!

Välj bland tusentals böcker att lyssna och läsa direkt i mobilen och surfplatten. Ingen bindningstid och enkelt att komma igång!

 

I erbjudandet ingår :

√ LYSSNA FRITT 1 MÅNAD

√ Lyssna och läs så mycket du vill

√ Välj bland tusentals böcker

√ Ingen bindningstid. Kom igång direkt!

 

bookbeat_träna_ljudböcker_sommar_erbjudande_kampanj_app

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..