ANNONS
Integritet på Tailsweep

Oopsies – enkelt grundrecept

/

Joline hon laborerar och grejar i köket och håller på experimentera med allt möjligt. Häromdagen gjorde hon oopsies och det blev verkligen strålande goda och väldigt ”brödlika”. Här är hennes grundrecept. Detta kan du använda som bas och sedan variera med att tillsätta frön, nötter, riven ost, brödkryddor etc, allt efter vad du är sugen på.

Det här behöver du : 

3 ägg

1 dl mandelmjöl

100 gram philadelphiaost

1 krm salt

½ tsk bakpulver

GÖR SÅHÄR : 

Separera äggvitor och gulor i varsin skål. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vispa sedan gulorna med mandelmjölet, philadelphiaost, salt och bakpulver. Rör ihop de två smeterna och klicka ut ca 6 runda kakor på bakplåtspapper. Grädda ca 5 – 8 min i 200 grader.

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00