ANNONS

Oopsies – enkelt grundrecept

/

oopsies_grundrecept_mandelmjöl_lchf_tips_bröd

Joline hon laborerar och grejar i köket och håller på experimentera med allt möjligt. Häromdagen gjorde hon oopsies och det blev verkligen strålande goda och väldigt ”brödlika”. Här är hennes grundrecept. Detta kan du använda som bas och sedan variera med att tillsätta frön, nötter, riven ost, brödkryddor etc, allt efter vad du är sugen på.

Det här behöver du : 

3 ägg

1 dl mandelmjöl

100 gram philadelphiaost

1 krm salt

½ tsk bakpulver

GÖR SÅHÄR : 

Separera äggvitor och gulor i varsin skål. Vispa äggvitorna till ett hårt skum. Vispa sedan gulorna med mandelmjölet, philadelphiaost, salt och bakpulver. Rör ihop de två smeterna och klicka ut ca 6 runda kakor på bakplåtspapper. Grädda ca 5 – 8 min i 200 grader.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00