ANNONS

Melonskål med fruktsallad

/

{

Sommarens härliga desserter är här och de blir både nyttiga och goda när man kan använda färska frukter och bär efter säsong. Såklart måste man piffa till det även till vardags och detta är ett väldigt enkelt exempel med ett par meloner och lite färska bär. Festligt att servera på buffé eller bjudning dessutom.

Det här behöver du : 

1 mini vattenmelon

1 nätmelon cantaloupe

200 gram fryst mango

½ liter jordgubbar

Flytande honung

GÖR SÅHÄR : 

Dela melonerna på mitten och gröp ur dom med ett kuljärn. Skär sedan halvorna rena inuti. Rester av fruktköttet lägger du i en påse i frysen, perfekt att ta upp till att mixa drinkar eller smoothies med. Fyll upp de två halva vattenmelonerna med kulorna från bägge, samt fryst mango och jordgubbar. Den frysta mangon håller desserter fräsch och kall. Ringla över lite flytande honung före servering.

{

{

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00