ANNONS

Småländska isterband med dillpotatismos

/

småländska_isterband_dillmos

Gillar ni isterband? Jag kan tycka det är himla gott ibland om man hittar rätt sort. De småländska är inte så syrliga som vissa andra så dom brukar jag köpa men även en öländsk sort från ett lokalt rökeri här i närheten. Sen är det lite olika vad jag väljer att göra för tillbehör. Ibland gör jag dillstuvad potatis med rödbetor och ibland gör jag ett gott potatismos som jag smaksätter med citron, dill och lite färskost, det blir otroligt gott!

4 port

Dillpotatismos

600 gram mjölig potatis

100 gram philadelphiaost

1 knippe dill

½ pressad citron

Salt och vitpeppar

GÖR SÅHÄR : 

Koka potatisen och slå av vattnet. Stöt med rotfruktsstöt och rör ner färskost, dill och citron. Smaka av med salt och vitpeppar.

öländska_isterband_hagslättens

Är ni på Öland i sommar så passa på att köpa på er dessa isterband från Hagslättens Deli. (Eva´s Kroppkakor)

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00