blt_sandwich_bacon_kycklingbacon_smörgås_kronfågel_nyhet_kyckling_recept_tips_klimatsmart

Oj så många trevliga tips och förslag som ni har skickat in. Kycklingbacon är en populär produkt och här nedan presenteras de fem vinnarna av produktcheckar till ett värde av 300 kr. Grattis till er!

 

Kontakta mig via e post på kryddburken@telia.com eller sms 072-2133557 och meddela mig fullständigt namn, adressuppgifter samt mobilnummer för ev. sms-avisering, därefter kommer er vinst på posten.

 

Martina

Jag är student och försöker att hålla budgeten nere men samtidigt laga god och nyttig mat. Kycklingbacon verkar vara en grym produkt som kan ersätta den klassiska bacon. Om jag vann skulle jag lyxa till det och göra en favorit rätt till mig och min sambo i samband med hans examen. Det skulle bli baconinlindad lax med hasselbackspotatis, sparris, sallad och en super god apelsinsås som skulle komplettera baconet med blandningen mellan lagom syra, sötma och sälta mums!

 

Sara Welin

Oj vad roligt med en fräschare variant av bacon. Kan tänka mig att lägga dom på en plåt och köra i ugnen så att det blir baconchips till plockbrickan men även tror jag det skulle vara gott att strössla på hårt stekta bitar på någon vit fiskrätt för att tillföra lite sälta till anrättningen.

 

Britt-Marie

Kul med tävlingen och många trevliga förslag. Här följer mitt: Jag tycker om att göra lite retro-rätter och därför med denna sortens bacon skulle jag vilja testa det på ”Flygande Jakob”, där det är kyckling i från början och man toppar med baconet och jag kan tänka mig att det passar superbra här.

 

Ljuvsnjutarnas gourmetkök

Vi har faktiskt aldrig testat kycklingbacon så för att få uppleva detta vill vi väldigt gärna vinna. Frun i huset är inte särskilt förtjust i vanligt bacon för att det är så flötigt medan herrn gärna blandar in det lite överallt, då borde ju kycklingbacon vara en nog så god ersättare.
Vi tänker oss en krämig fredagsmyspaj med ruccola, soltorkade tomater, vitlök och kycklingbacon.

 

Birgitta

Hejsan! Jag skulle göra en fluffig ugnspannkaka med kycklingbacon i och servera med hemmagjord hallonsylt och vispgrädde. Sen skulle jag ringa min älskade dotter och bjuda henne på den goda rätten. Hon har kämpat så med mycket svår cancer och behöver mycket kärlek och uppmuntran. Håller tummar och tår, att produktcheckarna hem till mig når!
Kram

 

Se mina tips och recept med kycklingbacon här. klicka på bilderna för att komma till recepten.

bakpotatis_bakad_potatis_röror_kycklingröra_kycklingbacon_bacon_kronfågel_recept_tips_tillbehör
 
blt_sandwich_bacon_kycklingbacon_smörgås_kronfågel_nyhet_kyckling_recept_tips_bacon

Bakpotatis med kycklingbacon-röra, samt BLT sandwich med kycklingbacon.

 

 

  1. Grattis vinnarna!! Deltog inte själv, men nu fick jag ju idee´r från Er också! En särskild hälsning till Birgitta och hennes dotter, att allt går bra med sjukdomen. Och pannkakan ska jag också prova. Och pajen…Och laxen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..