ANNONS

Vinnaren av Kockens kryddor

/

köttfärssås_spagetti_exotisk_recept_godaste_annorlunda_tips_middagstips_kryddor_kockens

Vinnaren av Kockens heta kryddor är nu utsedd.

Frågan löd : Hur skulle du använt minst två av kryddorna på bilden?

Stort grattis till : 

Tobbe Lundberg med sin motivering nedan.

”En riktig chiligryta kräver en mix av flera olika sorters chili. Jag älskar habanero, så jag skulle vilja testa Chili Habanero, Chili Ancho och Chili Chipotle i en härligt het smakrik chiligryta med många fina nyanser av de olika chilisorterna. Gärna ovanpå en god grillkorv tillsammans med cheddar för en klassisk amerikansk Chili cheese dog. Nomnom!”

Maila mig kryddburken@telia.com dina adressuppgifter samt mobilnummer för ev. sms-avisering.

kockens

Tävlingen i samarbete med Kockens

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00