ANNONS

BLT sandwich med kycklingbacon

/

blt_sandwich_bacon_kycklingbacon_smörgås_kronfågel_nyhet_kyckling_recept_tips_bacon

Alltså har ni provat dessa nya bacon från Kronfågel? En helt otroligt god produkt som jag testade i förra veckan i form av ett gäng BLT sandwich! Kycklingbacon som är lite tjockare än annat bacon och håller därmed bättre form när det steks. Lämpar sig då såklart extra bra till smörgåsar. Stekoset och sprättet från pannan är detsamma, 😉 likaså doften och knaprigheten. Jag gillar det verkligen och i och med att det är kyckling, lite nyttigare också!

Jag stekte baconet i panna utan smör och lät det droppa av på hushållspapper. Det blir otroligt knaprigt och som sagt, i och med att skivorna är aningens tjockare än annat bacon så håller de formen och ”krullar” inte ihop sig lika mycket. Monterade sedan ihop med rostat surdegsbröd bredda med majonäs, sallat, tomatskivor och kycklingbacon och så en skiva bröd ovanpå också. Galet gott!

Jag kan mycket väl tänka mig att detta är supergott i carbonara, omeletter, eller baconlindande och grillade smårätter såsom halloumi, vattenkastanjer och dadlar för att nämna några. Helt klart en bra produkt. Ett paket kostar ca 10 kr och de finns i de flesta matbutiker idag. Ni kommer garanterat få se fler recept av mig framöver med detta bacon!

På Kronfågels hemsida hittar ni såklart mer information om ni är nyfikna, klicka då HÄR!

blt_sandwich_bacon_kycklingbacon_smörgås_kronfågel_nyhet_kyckling_recept_tips_klimatsmart

Såhär ser produkten ut och di hittar den i butik bland övrigt sortiment av bacon.

blt_sandwich_bacon_kycklingbacon_smörgås_kronfågel_nyhet_kyckling_recept_tips_ingredienser

Här stekt och förberett för ett par riktigt goda BLT sandwich! 😛

Bacon

Lettuce

Tomato

Och självklart rostat bröd med majonäs.

blt_sandwich_bacon_kycklingbacon_smörgås_kronfågel_nyhet_kyckling_recept_tips

Monterade och klara. Prova detta, det är riktigt gott. Smaklig måltid!

Inlägg i samarbete med Kronfågel.

width=1

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00