kök_kryddburken_öland_linda_nilsson

Nu är äntligen min makeover i köket klart till 100% och idag kom även den indiska löparen jag beställt från We love India. Grymt snabb leverans och så mycket fint dom har. Jag började i fredags och sen har jag hållit på i tid och evighet med köket känns det som men nu bara njuter jag för fullt. Alla köksskåp och lådor rensad, lite ny lådinredning till kryddorna bland annat så slipper jag ha ALLA stå på köksbänken. 😛 Nytt porslin och färgglada bestick piffar också upp. Mitt färgtema med plommonlila/mullvad/orange känns så mycket JAG. Helt min stil även om några säkert rynkar på näsan och inte tycker det passar eller föredrar vitt, vitt, vitt… Jag har svårt för den stilen, jag måste ha färg och lite rustik känsla. Massor med prylar överallt men dock i sin ordning. Det ska synas att det är mitt kök. Ett personligt kök. Jag trivs såhär och det är verkligen min stil. Så välkommen in i mitt kök! ♥

 

hemma_hos_köket_kök_kryddburken_öland_öjkroken

Blev en del nytt på IKEA, bland annat dom här besticken jag förälskade mig i.

 

mitt_kök_kryddburken_öland_öjkroken_linda_nilsson

Samt det jag egentligen skulle ha som var ny bänkbelysning. Den är jag himla nöjd med. Precis som den på reklamen på TV. Led-ramper som styrs med fjärrkontroll och som går att dimma ner.

 

mitt_kök_kryddburken_öland_öjkroken_linda_nilsson_bänkbelysning_ikea_ledlampa

Inte fullt lika pråligt på köksbänken nu med tusentals kryddburkar. Men lite måste jag ha framme. 😉

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök_köksfönster_blommor_plastblommor_växter

Köksfönstret ovanför diskbänken. JA! – Smidigt med plastblommor.

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök_samlarobjekt

Och nånting jag velat ha väldigt länge. En kromad trådhylla med plats för allt mitt samlande av gamla plåtburkar och nostalgiprylar.

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök_inredning_köksbord_rustik

Nya gardiner i den färgskalan jag tänkt. Tygerna är också i olika struktur såsom sammet, linne och siden. Här har inte den indiska löparen kommit hem ännu.

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök

Lite mer detaljerat.

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök_kuddar

Soffan fick sig också en makeover med nya kuddar och plädar.

 

mitt_kök_kryddburken_öland_öjkroken_linda_nilsson_duk_löpare_indiska_weloveindia_luleå

Gardinerna och nya duken i dagsljus. Jag bara älskar den. Måste stryka till den i veckan men vet inte hur utan att skada den, kanske med dubbla lakan emellan?

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök_tv_rum_inredning_usa

TV-rummet!

 

hemma_hos_oss_kryddburken_öjkroken_linda_nilsson_nostalgiprylar_retro_60tal_plåtburkar_kök_bensinpump

Och här Nickes helgprojekt då han diskat alla glas i vitrinskåpet och putsat och fejat hej vilt överallt! Det här är hans avdelning som ni ser. 😉 Hoppas ni tyckte om att kika in hos mig en stund. Nu ska jag ta med mig Kean ut i fina vårsolen. Det är verkligen underbart väder! PUSS på er.

 1. Stina skriver:

  Fantastiskt fint!!! Härligt med färg, det blir man glad av, o vilket fantastiskt köksbord o stolar, rustikt o bra!

 2. Det här var verkligen fint, vi ska göra om här hemma nu, vi har förmodligen en vattenskada som vi vet inte vad den beror på, men då ska vi – hur som – passa på att renovera hela köket. Jag gillade köksluckorna och hur kaklet var ställt på högkant med en avvikande snygg färg mitt i.

 3. KANONFINT….älskar verkligen ditt kök.
  Fast jag själv är mycket för vitt…det ger space för mig.

  Ja…ni har det i alla fall fint. Lika fint där som du verkar att vara som människa.

  PS. Detta ljus du har under skåpet, är det sådant du måste ha i ett vägguttag.. ?? DS.
  Ringer dig någon gång när lusten faller på

  Kramen Annelie i söder.

 4. Anna S skriver:

  Fint! Känns hemtrevligt och välkomnande. Jag gillar ljust, inte helvitt. Lite färg på porslinet är roligt. Hoppas du kommer att trivas.

 5. Nettan skriver:

  Supermysigt !
  Det ser verkligen varmt och mysigt ut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..