ANNONS

Mysfrukost med knaprig granola

/

godmorgon_frukost_risenta_granola_kalles_kaviar_helgfrukost_polarbröd_kokt_ägg_mysfrukost_yoghurt_hallon

Gomorron! Eller snarare något senare god DAG. 😛 Tiden sprang iväg i morse trots att vi inte tog nån vidare sovmorgon. Körde ner till ICA precis efter att dom öppnat för att småhandla lite till frukost. Har ni provat Risentas granola? Sååå god! Smakar lite som Start men betydligt nyttigare men lika knaprig. Jag blandar ner lite torkade tranbär och färska hallon i naturell yoghurt och det blir supergott!

Nu ska jag fortsätta med köket, men det var gott att få lite frukost i magen så man står sig ett tag nu. Ikväll ska jag laga till en god ryggbiff som jag inte provat tidigare. Återkommer till de. Vad har ni för middagsplaner idag?

Ha nu en alldeles under och skön söndag!

risenta_granola_frukost_nyttigt

godmorgon_frukost_risenta_granola_kalles_kaviar_helgfrukost_polarbröd_kokt_ägg_mysfrukost_gott

godmorgon_frukost_risenta_granola_kalles_kaviar_helgfrukost_polarbröd_kokt_ägg_mysfrukost

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00