köttfärssås_spagetti_exotisk_recept_godaste_annorlunda_tips_middagstips_kryddor_kockens

Kryddor, kryddor, kryddor!! Nu är det dags för tävling här på Kryddburken och det är Kockens jag kör ett samarbete med som idag firar 100-års jubileum!! GRATTIS! Här kan ni vinna fina ekologiska kryddor och en uppsättning chilikryddor.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! 

 

Kockens facebooksida

hittar ni nyheter ur deras sortiment samt aktuell uppdaterad information och kampanjer.

 

Det jag vill att ni ska göra för att deltaga är följande : 

Välj ut minst två av kryddorna du ser på bilderna här och berätta vad du skulle ha använt dom i för rätt.

Lämna ditt svar i kommentarsfältet senast söndag 6:e mars. Din kommentar visas efter att den är godkänd.

Lycka till!

 

kockens_kryddor_kryddburken_tävling_ekologiska

 

kockens_kryddor_kryddburken_tävling_chili

 

kockens

Tävling i samarbete med Kockens 

 

 1. Jag skulle använda ingefära och chili till en god kryddstark vegetariskt gryta med mycket grönsaker. Håller tummarna hårt! Kram Madelene.A

 2. Helena skriver:

  Ekologisk gurkmeja skulle jag använda för att piffa upp couscousen, använder alltid gurkmejram för att få lite mera färg på couscousen och att det nu finns som ekologisk är ett stort plus. Ancho chilin skulle jag använda i hemmagjorda tacokryddan.

 3. Jag skulle självklart använt chilipulvret till en riktig god och het cili con carne! Full med ekologiska bönor, ett hembakt bondbröd att doppa med samt en klick vitlöks sås gjord på cream fraich när allt blir lite väl hett!
  Den andra kryddan jag skulle använt är gurkmeja, denna fantastiska krydda med så många hälsofördelar!
  Jag skulle använt kryddan till en supergod räksoppa med färska räkor, purjolök, chili, morötter, ärtor och persilja! Självklart skulle soppan vara gjord på grädde och kokosmjölk! Mumms!

 4. Ekologisk paprika i en mustig gulasch gryta gjord på ekologiskt nötkött så klart. Mums! Rosmarin skulle jag ha i en sheppards pie gjord på lamm med sötpotatis mos på toppen!

 5. Carola skriver:

  Jag är gravid och som många andra preggos så har jag några cravings. Senaste tiden har det varit en speciell chiligryta som vi fick i skolan när jag gick i 1-6:an för många, många år sedan. Egentligen är det en enkel rätt baserad på köttfärs och makaroner, men det speciella för att få till den är såklart kryddningen. Paprika är ett måste och chili likaså. Skulle gärna vilja testa att göra den med dessa olika chilivarianter för att se vilken variant som gör rätten mest lik som jag minns från skolan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..