Avokadoröra till knäckebröd

Gomorron på er! ❤
Idag har jag ett kort pass på jobbet och slutar vid lunch sen blir det hem o jobba ännu mer med Kryddburken och förbereda lite material till kund men även laga till en helt ny och lite spännande middag. Ni ska få se senare.
Nu tänkte tipsa om en kanongod avokadoröra som passar riktigt bra till knäckebröd. En liten piggelin-kick och man blir väldigt mätt. Provade denna röra på Leksands nya knäckebröd ”tre kullor” med dinkel och linfrö. Supergott!!

Till två knäckebröd
Det här behöver du :
1 mogen avokado
1 finriven vitlöksklyfta
1 msk pressad citron
Citronpeppar
Flingsalt

GÖR SÅHÄR :
Mosa ihop avokadon med övriga ingredienser och smaka av.

TIPS!
Använder du bara halva avokadon till ett knäckebröd, låt kärnan sitta kvar i den andra halvan du ska spara och droppa över pressad citron så håller den sig grön och fräsch.