tunnbrödsrullar_tunnbrödssnittar_plockmat_tunnbröd_snittar
Små enkla snittar med en god röra är smidigt att svänga ihop som tilltugg. Fyllningar kan varieras i ändlighet men denna variant är riktigt god, krämig och med lite hetta i. Passar utmärkt att packa ner i ryggsäcken tillsammans med varm choklad en solig vinterdag utomhus.

 

20 snittar
Det här behöver du : 
4 tunnbröd
1 ask, 125 gram philadelphiaost original
5 skivor rökt skinka
1 dl finhackad gurka
1 riven vitlöksklyfta
2 tsk D´Elidas chilisås
Salt & peppar

 

GÖR SÅHÄR : 
Rör ihop rumsvarm philadelphiaost med finhackad skinka, finhackad gurka som du kramat ur vätskan ur, riven vitlök och chilisås. Smaka av med salt och peppar. Mängden chilisås kan du justera beroende på hur starkt du vill ha det. Bred ut röran på fyra tunnbröd med spenatblad. Rulla ihop och skär varje rulle i fem bitar. Servera som tilltugg, på en buffé eller bara till en kopp te. Supergoda med lite sting i!

 

tunnbrödsrullar_tunnbrödssnittar_plockmat_tunnbröd_snittar_tips

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..