ANNONS
Integritet på Tailsweep

12 förrätter, 12 varmrätter och 12 desserter till nyår!

/

Efterrätter

,

Fest & Kalas

,

Förrätt

,

Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får lite inspiration till nyårsmaten! 😛 Vi har inte riktigt bestämt vad det blir här hemma. Det pratas om oxfilé och nån annan vill grilla och själv är jag lite inne på en smörgåstårta i vanlig ordning… 😉 Vi får se vad det blir, kanske ett hopplock av allt?! Nu ska jag jobba i tre dar i alla fall sen vid lunch på onsdag har jag nog tänkt ut något.

Nån här som redan bestämt sin meny?
Enkelt, avancerat?
3-rätters eller inte? 

Här kommer nu mina bästa tips på 12 förräter, 12 varmrätter och 12 desserter. Klicka på respektive bild för att komma till recepten.

FÖRRÄTTER / TILLTUGG


Tunnbrödskorgar med räkor.


Tunnbrödssnittar med rökt kött och färskost.


Laxröra i snapsglas.


Smördegsstjärnor med laxröra.


Parmesan och salamichips med fänkålsdipp.


Svampfyllda tarteletter.


Äggrulle med bacon och ost.


12 olika fyllningar till krustader.


Piffad prinskorv till barnen.


Parmarullar med pesto, mozzarella och soltorkade tomater.


Ost och chilisnittar med honungsdipp.


Friterade tortellini med sweet chilisås.

VARMRÄTTER 


Filé mignon Black n White med Jacksonpotatis.


Plankstek med kyckling.


Helstekt fläskytterfile med örtagårdssås och ugnsrostade rotfrukter.


Saltbakad entrecote.


Pulled pork i pita med tillbehör.


Helstekt röding med citronsås.


Ryggbiff med rödvinssås.


Fläskfilérulle med vitlökssås.


Tjälknöl.


Grillad lammsadel med örtig potatissallad.


Ostfylld och baconlindad fläskfilé.


Smördegsinbakad fläskfilé.

DESSERTER


Glaserade äppeltarte.


Vaniljglass med vita harens chokladsås.


Digestive-glasstårtor.


Kladdkaka med mandel och flingsalt.


Schweizernöttårta.


Toscapäron med vaniljglass.


Frusen cheesecake.


Vit och mörk chokladmousse.


Lakritspannacotta med jordgubb.


Gino – frukt, gratinerad med vit choklad.


Pavlova.


Zuleikatårta.

6
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00