ANNONS

Rostbiff-wraps med potatissallad

/

rostbiffwraps_wrap_wraps_fyllning_rostbiff_potatissallad

Hej fredag och snart helg! 😛 Tiden springer verkligen ivĂ€g mot julafton nu och det Ă€r mycket pĂ„ gĂ„ng överallt med julklappshandel, pyssel och godistillverkning!

Denna vecka har varit lite hektisk hÀr hemma med massor inplanerat och en del trubbel med möten och annat men nu börjar det lugna ner sig inför helgen och Ärets stundande julbord. I onsdag hÀnde en obehaglig sak pÄ Jolines skola i Borgholm. NÄgon hade skrivit pÄ sociala mediet Jodel strax innan kl 12.00 att hela skolan skulle sprÀngas om 2 timmar. Efter evakuering av 300 elever i Ärskurs 6-9 hittades ingenting i vare sig skolbyggnad el gymnastikhall. Allt togs pÄ stort allvar o olaga hot mot grupp Àr anmÀlt.

Jag försökte hĂ€mta Joline efter att hon kontaktat mig. Det fick jag inte
. Eleverna fick inte lĂ€mna intilliggande gymnasium dit dom fick gĂ„ efter bombhotet, trots telefonsamtal med lĂ€rare och Ă€ven samtal utanför gymnasiet med de patrullerade. Om ens barns skola blir bombhotat VILL MAN HA HEM SITT BARN!!! Helt fruktansvĂ€rt det som hĂ€nt, eller INTE hĂ€nt med tanke pĂ„ den oro det skapat och vilka kostnader det inneburit.

Är vĂ€ldigt tacksam att det var falsklarm och hoppas innerligt att polisen hittar den/de som ligger bakom hotet och Ă€ven den sprĂ€ngning som intrĂ€ffade helgen tidigare. FruktansvĂ€rt rent ut sagt! Men nu ser vi framĂ„t och jag hoppas vi slipper sĂ„nt hĂ€r mer i fortsĂ€ttningen. I skrivande stund kom jag hem frĂ„n jobbet för ett tag sedan. Mötte sotaren i dörren som vi totalt glömt bort i allt strul denna vecka, men nu Ă€r det sotat och klart och Ă€ven huset fick sig en rejĂ€l omgĂ„ng med dammsugaren och skurmoppen. Medans golven torkade passade jag pĂ„ att tvĂ€tta bilen ocksĂ„ och nu sitter jag hĂ€r och har inte mĂ„nga minuter pĂ„ mig innan jag ska hĂ€mta upp Joline pĂ„ skolan för att ta en tripp till Kalmar och inhandla de sista julklapparna
 *phuu* Skönt det ska bli med helg och julbord imorgon! 

HĂ€r kommer i alla fall ett snabbt tips i dessa stressade tider. Riktigt goda wraps fyllda med potatissallad, rostbiff och lök. SĂ„ smidigt att bara fylla, rulla ihop och ta med sig
 För det Ă€r precis vad vi ska göra. Blir att Ă€ta dom i bilen pĂ„ vĂ€g till Kalmar. Tjingeling pĂ„ ett tag och ha en underbar fredag allihopa! ♄

rostbiffwraps_wrap_wraps_fyllning_rostbiff_potatissallad_recept
Fyll wrapsen med sallad, potatissallad, rostbiff med lite extra svartpeppar och BBQ-krydda. Gurka, remouladsĂ„s och rostad lök. Rulla ihop och paketera i bakplĂ„tspapper. FĂ€rdigt! 😉

wraps_rostbiff_potatissallad
Trevlig helg!

1
0

Genom att klicka pÄ "Skicka kommentar" bekrÀftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00