ANNONS
Integritet pÄ Tailsweep

Rostbiff-wraps med potatissallad

/

Hej fredag och snart helg! 😛 Tiden springer verkligen ivĂ€g mot julafton nu och det Ă€r mycket pĂ„ gĂ„ng överallt med julklappshandel, pyssel och godistillverkning!

Denna vecka har varit lite hektisk hĂ€r hemma med massor inplanerat och en del trubbel med möten och annat men nu börjar det lugna ner sig inför helgen och Ă„rets stundande julbord. I onsdag hĂ€nde en obehaglig sak pĂ„ Jolines skola i Borgholm. NĂ„gon hade skrivit pĂ„ sociala mediet Jodel strax innan kl 12.00 att hela skolan skulle sprĂ€ngas om 2 timmar. Efter evakuering av 300 elever i Ă„rskurs 6-9 hittades ingenting i vare sig skolbyggnad el gymnastikhall. Allt togs pĂ„ stort allvar o olaga hot mot grupp Ă€r anmĂ€lt.Jag försökte hĂ€mta Joline efter att hon kontaktat mig. Det fick jag inte
. Eleverna fick inte lĂ€mna intilliggande gymnasium dit dom fick gĂ„ efter bombhotet, trots telefonsamtal med lĂ€rare och Ă€ven samtal utanför gymnasiet med de patrullerade. Om ens barns skola blir bombhotat VILL MAN HA HEM SITT BARN!!! Helt fruktansvĂ€rt det som hĂ€nt, eller INTE hĂ€nt med tanke pĂ„ den oro det skapat och vilka kostnader det inneburit. Är vĂ€ldigt tacksam att det var falsklarm och hoppas innerligt att polisen hittar den/de som ligger bakom hotet och Ă€ven den sprĂ€ngning som intrĂ€ffade helgen tidigare.

FruktansvĂ€rt rent ut sagt! Men nu ser vi framĂ„t och jag hoppas vi slipper sĂ„nt hĂ€r mer i fortsĂ€ttningen. I skrivande stund kom jag hem frĂ„n jobbet för ett tag sedan. Mötte sotaren i dörren som vi totalt glömt bort i allt strul denna vecka, men nu Ă€r det sotat och klart och Ă€ven huset fick sig en rejĂ€l omgĂ„ng med dammsugaren och skurmoppen. Medans golven torkade passade jag pĂ„ att tvĂ€tta bilen ocksĂ„ och nu sitter jag hĂ€r och har inte mĂ„nga minuter pĂ„ mig innan jag ska hĂ€mta upp Joline pĂ„ skolan för att ta en tripp till Kalmar och inhandla de sista julklapparna
 *phuu* Skönt det ska bli med helg och julbord imorgon! 

HĂ€r kommer i alla fall ett snabbt tips i dessa stressade tider. Riktigt goda wraps fyllda med potatissallad, rostbiff och lök. SĂ„ smidigt att bara fylla, rulla ihop och ta med sig
 För det Ă€r precis vad vi ska göra. Blir att Ă€ta dom i bilen pĂ„ vĂ€g till Kalmar. Tjingeling pĂ„ ett tag och ha en underbar fredag allihopa! ♄


Fyll wrapsen med sallad, potatissallad, rostbiff med lite extra svartpeppar och BBQ-krydda. Gurka, remouladsĂ„s och rostad lök. Rulla ihop och paketera i bakplĂ„tspapper. FĂ€rdigt! 😉


Trevlig helg!

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00