Kryddlandet levererar!

kryddlandet_kryddor_kryddburken_delidas_tonys
Fick hem ett paket häromdagen jag beställt med lite kryddor och givetvis D´Elidas chilisåser. Måste bara rekommendera Kryddlandet till alla som är ute efter det lilla extra, kryddor i lösvikt eller ovanliga chilisåser, teer mm. Och framförallt olika märken som Jamie Oliver, Fiddes Payne, Chef Paul mm som man inte så ofta hittar på vanliga ICA. Leveransen går blixtsnabb. Jag fick hem paketet dagen efter jag beställt det så tummen upp för en riktigt bra och serviceinriktad kryddaffär på nätet!

 

teabook_kryddlandet
Joline som är en galen teälskare köpte jag denna teabook till. En glittrig plåtbok fylld med te. Smaken var Vanilj, citron, apelsin och mandel. Supergod! 😛 Finns olika sorter, motiv och smaker och är en himla fin julklapp för 140 kr. *tips tips*

  1. Linda skriver:

    Jag vill bara passa på att berömma din fina sida! Jag har följt dig länge och alltid tyckt att du har en så mysig känsla här i din blogg. Jättebra recept också! Tack! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..