pizza_italia
Brukar ni köpa pizza från frysdisken ibland? Det händer extremt sällan här hemma men ibland kan det vara smidigt och går fort när man är på jobbet o har en stressig lunch eller totalt inte hunnit med att fixa matlåda. Däremot är jag inget fan av Billy´s panpizzor eller Grandiosas eller andra märken heller för den delen. Men DESSA PIZZOR!! Färska, handgjorda kvalitetsspizzor. Provade en för ett par veckor sedan då jag glömt bort både frukost och lunch och var på väg hem från jobbet efter storhandling och såg då denna pizza på ICA. Den åkte med hem direkt och jösses amalia så god! Precis som färdig hämtpizza från pizzeria.

 

Bottnen är bara halvbakad och fyllningen ligger ovanpå, rikligt dessutom och den är väl packeterad och smakar helt ljuvligt gott! Vi har provat hawaii och kebab än så länge och bägge är fullt godkända. Bara skjuts in i ugnen i 225 grader tills de är lagom gyllenbruna. Jag som föredrar lite ljusare pizzor tycker detta är perfekt så jag gräddar inte min lika länge som övrigas. 😉

 

Pizzeria Italia som gör dessa pizzor ligger i Kalmar och levererar till både butiker, restauranger, caféer etc främst i södra och sydöstra Sverige så har du sett dom i butik nära dig – KÖP hem och prova! 😛 De kostar ca 69kr/st och är lika stora som vanlig hämtpizza och ligger i vanliga pizzakartonger. Sallad och vitlökssåser finns också att köpa till.

 

italai_pizza_kalmar_pizzeria
Såhär ljust gräddad vill jag ha min pizza så att få välja tiden i ugnen själv är perfekt! 😉

 

pizza_italia_kebabpizza
Kebabpizzan. Sallad + vitlökssås finns även att köpa till i burk.

LOADING..