Ost-pumpor till ostbrickan


Jag fortsätter med mina pumpor i dagens inlägg! Tidigare med söta godis-pumpor och här en mer matig variant med salta pumpor till ostbrickan eller helgens buffé. Både roligt att fixa till, servera och äta, men ändå med så få medel. 😉

Nu ska jag krypa ner i soffan med min man och bara njuta av kvällen. Max har precis åkt till sin mamma och Joline är fortfarande med moster Sanna på äventyr. Nicke och jag är alltså ”mo allena” ikväll… Booohoo…. 😛

Trevlig helg på er alla ♥

2 st ostbomber
Det här behöver du :
200 gram naturell philadelphiaost
200 gram philadelphiaost vitlök & örter
1 msk sambal oelek
Salt & peppar
Krossade ostbågar + salta pinnar + något grönt till dekoration…

GÖR SÅHÄR : 
Blanda färskostarna med sambal oelek och smaka av med salt och peppar. När man rört ihop allt blir konsistensen ganska lös så förbered detta moment nån timme tidigare så är osten mer formbar när den stått i kylen.Krossa ca 5 dl ostbågar och häll upp i en skål. Dela oströran på hälften och rulla varje del till en boll i ostbågarna.

Lägg upp på ett fat. Tryck ner salta pinnar som ”skaft” och något grönt därtill. Servera som ostbricka tillsammans med kex, frukt och andra tillbehör.