smörgåsar_köpingsvik_konditori
Visst är det härligt med nybakade frallor, vare sig det är helg eller vardag så är det verkligen extra lyxigt! 
När jag gick i skolan minns jag att vi sålde frallor till grannarna i området och fick färdigpackade påsar från ett bageri att hämta vid ett utlämningsställe som vi sedan cyklade ut med och hängde på dörrhandtagen utan att väcka folk. Alla frallor och bröd var förbeställda så det var enkelt att få hem nybakat till lördagsfrukost! 😛 Men man fick va uppe i ottan och cykla runt vilket var mindre roligt i mörkret när alla andra sov gott… 😛 Det gick ju dock till en god sak som skolresa eller andra evenemang.

 

Under våra barns år i skolan så har det varit mycket arrangerade lotterier då vi samlat in priset från lokala företag eller sålt kakor och kolor till exempel. Hur fungerar det på era barns skolor när det ska tjänas pengar till skolresor mm?
Satt och kikade runt lite och hittade den här sidan; delikatesskungen.se

 

Måste säga att hela konceptet har verkligen avancerat från när man själv var liten. Hittade massor att trevliga och GODA idéer. Tips tips! 😉
Nä, dax att fortsätta jobba… Önskade verkligen jag kunde ha en sån här fralla med mig just i morse!

 

 1. Weronica!
  Det är salami, brieost, soltorkade tomater och kall vitlöksdressing! 🙂
  /Linda

 2. Alltså vad har du på frallan på bilden? Den ser så himla god ut, försökte leta i arkivet men jag hittade den inte där 🙁

 3. Linda skriver:

  Kommer också ihåg dessa nybakta frallor på helgen, synd att ingen gör så nu för tiden, jag hade lätt köpt ett gäng 🙂

 4. henke skriver:

  Den där var lite väl uppenbar;) Glad du får sponsorer, men denna är så välkänd sen gammalt… Iallafall på andra sidan bron;)
  Tack för en döbra sida iaf!

  1. Det är ingen form av sponsring det handlar om utan rena samarbeten och då vi i nuläget är i farten att tjäna pengar till en skolresa till Polen i års 9 för Joline så letar jag möjligheter överallt. Detta samarbete godkände eftersom det engagerar inte bara mig utan även andra med barn i skola.
   /Linda

 5. Sandra skriver:

  Det kanske bara är jag men toppen av sidan ser tokig ut för mig, headern ligger liksom ”under” en vit genomskinlig meny med ‘hem, foto,kontakt’ osv o den vita menyn tar upp halva sidan o täcker även halva inlägget ! Använder chrome på datorn.

  1. Sandra!
   Jag vidarebefordrar detta till teknikerna på sidan. Tack för info.
   /Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..