ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hamburger-torsdag + filmtips!

/

Färs

,

Hej igen!


Nu har jag då äntligen dragit mig upp ur sängen och snörvlat mig iväg till affären. Vilken långdragen förkylning. Näsan är helt röd och fnasig av allt snytande men febern är borta i alla fall. Låg i sängen hela dan igår, något uttråkad men med Netflix i telefonen går timmarna något fortare. Kollade på en så otroligt bra film som jag måste tipsa om – ”Barefoot”. Den handlar om Jay, en kille som sitter lite i skiten med skulder och ett allmänt trassligt liv. Han placeras efter en dom som städare på ett mentalsjuk där han får svabba golv… För att kunna ta sig ur skuldfällan måste han återta kontakten med sig förmögna familj och gå på sin brors bröllop och ta med sig sin flickvän. Som han inte har. 😉 En patient på mentalsjukhuset blir hans ”låtsas-flickvän” den helgen. Filmen är både galet rolig och lite sorglig men en klockren saga om både kärlek och svek och självklart blir slutet som man hoppas på efter mycket om och men. Kolla den om ni inte gjort det.

😛

Sen hann jag med att se dokumentären ”Supersize me”. Ingen ny film direkt men den har ett budskap som tål att reflekteras över och jag har inte sett den tidigare. Killen i filmen ska leva på McDonalds-mat i en månad. Både till frukost, lunch och middag. Ren skräpmat och man får se hur han förvandlas från ”före till efter” och hur hans kropp ganska fort försämras både fysiskt och psykiskt och att han plussar vågen med 11 kilo på bara en månad. Helt galet!

Det var dock väldigt många inslag med hamburgare, hamburgare och åter HAMBURGARE, så av nån konstig anledning trots filmens budskap så blev jag tokhungrig. Men som det sägs i slutet så behöver inte all skräpmat vara onyttig och förgöra kroppen, så idag blir det burgare här hemma och jag tror maken kommer bli väldigt glad när han kommer hem. Hamburgare en torsdag…? Ja, så går det när man är sjuk och MÅSTE kolla film hela dagarna… 😉

Bjuder på lite burgar-inspiration. Allt ifrån Miniburgare med vaktelägg, Börje Salming-burgare, extra-allt-burgare och såklart en tårt-burgare! 😉 Sugen på något recept? Bara sök efter ”BURGARE” eller ”HAMBURGARE” i sökrutan högst upp i högra hörnet.


3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00