ANNONS

Gomorron-ägg!

/

äggmacka_ägg_kaviar_frukost

Gomorron på er!
Här skiner solen på ön idag men det blåser höstliga vindar… Ungefär som jag känner… Huvudet helt urblåst, lite varm av febern och hosta på de men en helt okej dag på jobbet.

Ni ska få ett tips om ni gillar löskokta ägg, alltså krämig gula. Skulle man ändå råka koka dom hårda så skala och mosa med en gaffel medan dom är varma. Tillsätt en klick smör, lite salt och kaviar och mosa lite till. Detta blir galet gott och krämigt även med hårdkokta ägg. Bred på smörgåsen, eller gör en klassiker som ovan. 😉

Nu önskar jag er en toppenfin dag allihopa. ❤

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00