En trip till power meet och Juventus i Nybro


Ja, i lördags tog vi en sista ”raggarsväng” till Emmaboda, end of summer POWER MEET. Favoritstället näst efter Västerås. 😛 Det är så galet roligt att se så otroligt många bilar, putsade entusiastbilar, pilsneråk, högljudda trimmade vrålåk, gamla T-fordar, amazoner, och så massor av guldkorn av Cadillacs förstås. Nicke hittade nog den snyggaste av alla, bilden längst ner.

Som alltid så stannade vi i Nybro och åt på Juventus. Bästa restaurangen i stan. Alltid trevlig personal och maten är riktigt bra. Dom hade dessutom en ny grillmeny så den provade vi. Det var ju bara Nicke, Max och jag den här gången då Joline var iväg med en kompis på annat håll så därav tre tallrikar. 😉 Min ser ni överst. Black n White med fläskfilé/oxfilé, bearnaisesås och rödvinssky. Köttet helt perfekt och så som jag beställde. Så ska de gå till! 


Vi åkte i vår rosa Cadillac cab – 63. Nicke körde dit och jag hem! 😉


Barnmeny till Max med fläskfilé, pommes och bearnaises.


Nicke tog grillad lax med stekta grönsaker och aioli. Den fick verkligen tummen upp!


Här har ni pärlan Nicke hittade. En Cadillac cab, -59. Värd nånstans runt 7 – 800 000 kr! 😛 Pärlemo-vit med röd inredning.


Ett par fynd från marknadsgatan. Som tradition måste jag få med mig EN coca cola-pryl hem till samlingen varje år. Är extra nöjd med den fulsnygga ”pomfritt-klockan” för 60 kr också! ;-)ab