Taco-pizza-bullar

Lite tips inför lill-lördag som idag eller fredagsmys kan vara både tacos och pizza på samma gång. Dom här taco-pizza-bullarna är farligt goda med cheddardip på toppen! Jag använde en färdig pizzabotten. Sara Lee´s pizzakit tycker jag är riktigt bra om man letar efter en färdig deg och inte vill
. Tomatsåsen som med följer tycker jag däremot är förkastlig, den smakar mest unken tomatpuré så köp nån av Muttis tomatsåser eller pizzasås.
Jag delade i alla fall pizzadegen på mitten och gjorde en vanlig pizza – hawaii av ena halvan och fyllde andra med tomatsås och tacofärs med lite övriga tacorester som skivad rödlök, paprika och riven ost. Den rullade jag sedan ihop och skar i sex bitar och satte i muffinsformar. Toppade med cheddardip.
Hawaiipizzan förgräddade jag med parmesanost och lite tomatsås på först. Sen tog jag ut den och la på skinka, ananas och mer parmesan. Sen in med både pizzan och taco-pizza-bullarna i ugnen. 😛

Taco-pizza-bullarna blev till då vi fick lite rester över från förra tacomiddagen. Blanda ner överbliven, lök, salsa, grönsaker och mer som kan tänkas blivit över, i färsen och använd till just taco-bullarna. 😛 Har du inte användning av den de närmsta dagarna så frys in och ta upp vid ett senare tillfälle.

Färdig del att rullas ihop.

Efter du rullat ihop och skurit i sex delar. Ställ i muffinsform.

Toppa med cheddardip och lite riven parmesan.

Fick varuprover på några så ofantliga goda ostar både i lösvikt och som här i burk som små tårtbitar. Parmigiano reggiano. Fullkomligt galet gott att riva över pizza. Från Trentin
(Gourmetgruppen)

Skjuts in i ugnen. Pizzabottnen hawaii är dock förgräddad med riven parmesan och tomatsås nån minut.

Hawaii a la parmigiano! 😉

Lill-lördag, fredagsmys eller bara för att… Hoppas det smakar! 😛