Läckra fiskpaket på grillen

fisk_foliepaket_grillad_fiskpaket_torsk
Gomorron mina vänner! Idag gick jag upp kl 05, bara för att jag inte kan sova för allt fågelkvitter… 😛 Men man hinner ganska mycket när resten av huset sover och inte ens Kean orkar kliva upp. Ska strax åka o jobba men sen efter 22 ikväll är jag ledig till nästa vecka, det ska bli väldigt skönt!

 

Har en liten undran till er som läser Kryddburken på iPad? Jag fick ett mail om att sidan har låst sig till den 20 juli och uppdateras inte på iPad? Fler som känner igen detta problem?

 

Här får ni ett gott tips på fiskpaket du enkelt lägger på grillen och färdigt på 15 – 20 minuter. Såna här paket är ju så smidiga då var och en kan fylla med de dom gillar bäst! Om man inte har för mycket smör i paketen är det väldigt gott att ringla över en kall aioli när de är klara.
Tipsa gärna om ert favorit-paket med fisk – man snöar lätt in på det vanliga potatis och citron etc.

 

2 – 3 port
Det här behöver du : 
5 – 6 kokta potatisar
ca 400 gram torskfiléer (fryst funkar utmärkt)
1 liten purjolök
Citron
Några tomater
Smör
Flingsalt
Peppar

 

GÖR SÅHÄR : 
Använd fördigkokt potatis om du har nån överbliven annars koka dom i skivor så det är nästan färdiga. Skär fisken i bitar och fördela med potatisen på dubbla foliéark. Strimla purjolöken fint och strö över, samt tomat och citronskivor. Här kryddar du sen efter eget tycke och smak, jag brukar ta nån klick smör och bara flingsalt. Nicke vill gärna ha det lite starkt så han pepprar på med Tony´s krydda. Nyp ihop paketen och grilla under lock ca 15 min.

 

fiskpaket_grillad_fisk

 

grilla_fisk_fiskpaket

 

fiskpaket_på_grillen

 

fisk_i_folie_grillad_fiskpaket

 

 

 1. Anna skriver:

  Följer din blogg från spanien på iPad och fungerar alldeles utmärkt!☀️

 2. Martin skriver:

  Hej!

  Jag läser bloggen på iPad och går jag in på sidan direkt så ser jag detta inlägget plus en om pizza och en om tacos så det ser ut att fungera fint. Vad händer om personen som har problem går direkt till adressen för ett av de nya inläggen alt surfar till http://kryddburken.se/?=sdf

  / Martin

 3. Ia skriver:

  Jag surfar med chrome för android och blir helt vansinnig på att typsnittet du använder gör att specialtecken som åäöé är större än övriga bokstäver. Helt fruktansvärt att läsa tyvärr.

 4. Hej! Jag läser dels från telefonen (iPhone) och där uppdateras sidan utmärkt. Men när jag går in på din blogg från datorn (Sony vaio) har den fastnat på inlägget från den 20/7. Läser alltså inte från iPad men verkar ha samma problem. Hoppas det löser sig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..