ANNONS

Läckra fiskpaket på grillen

/

fisk_foliepaket_grillad_fiskpaket_torsk
Gomorron mina vänner! Idag gick jag upp kl 05, bara för att jag inte kan sova för allt fågelkvitter… 😛 Men man hinner ganska mycket när resten av huset sover och inte ens Kean orkar kliva upp. Ska strax åka o jobba men sen efter 22 ikväll är jag ledig till nästa vecka, det ska bli väldigt skönt!

Har en liten undran till er som läser Kryddburken på iPad? Jag fick ett mail om att sidan har låst sig till den 20 juli och uppdateras inte på iPad? Fler som känner igen detta problem?

Här får ni ett gott tips på fiskpaket du enkelt lägger på grillen och färdigt på 15 – 20 minuter. Såna här paket är ju så smidiga då var och en kan fylla med de dom gillar bäst! Om man inte har för mycket smör i paketen är det väldigt gott att ringla över en kall aioli när de är klara.
Tipsa gärna om ert favorit-paket med fisk – man snöar lätt in på det vanliga potatis och citron etc.

2 – 3 port
Det här behöver du : 
5 – 6 kokta potatisar
ca 400 gram torskfiléer (fryst funkar utmärkt)
1 liten purjolök
Citron
Några tomater
Smör
Flingsalt
Peppar

GÖR SÅHÄR : 
Använd fördigkokt potatis om du har nån överbliven annars koka dom i skivor så det är nästan färdiga. Skär fisken i bitar och fördela med potatisen på dubbla foliéark. Strimla purjolöken fint och strö över, samt tomat och citronskivor. Här kryddar du sen efter eget tycke och smak, jag brukar ta nån klick smör och bara flingsalt. Nicke vill gärna ha det lite starkt så han pepprar på med Tony´s krydda. Nyp ihop paketen och grilla under lock ca 15 min.

fiskpaket_grillad_fisk

grilla_fisk_fiskpaket

fiskpaket_på_grillen

fisk_i_folie_grillad_fiskpaket

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00