ANNONS

Varma toast med champinjoner och mjukost

/

toast_varma_mackor_svampstuvning_champinjonstuvning_mjukost
Gillar ni varma mackor med svampstuvning? Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott! Kanske prova till fredagsmyset ikväll? 😉

Jag tackar också för alla bidrag till tårttävlingen. 41 tårtor kommer i helgen att publicerat för omröstning, jag ska bara redigera ner storlekarna först.

Det här behöver du : 
400 gram färska champinjoner
salt peppar
Smör
200 gram naturell mjukost

GÖR SÅHÄR : 
Skiva champinjonerna och stek i torr stekpanna tills de vattnat ur sig. Salta och peppra och tillsätt en klick smör. Blanda med mjukosten och smaka av. Bred på rostfranska och toppa med en god, lagrad ost. Gratinera i ugnen ca 10 min 225 grader.

svamp_champinjoner_stuvning_mjukost

Enkel och krämig variant på champinjonstuvning!

champinjonstuvning_varma_mackor_toast

toast_champinjoner_stuvning
Gratinera i ugn ca 10 min i 225 grader.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00