Grillsallad med sommarprimörer och grönmögelost

grillat_grilla_grillsallad_nypotatis_mögelost
Hej alla fina bloggläsare! ♥ Ni tror väl att jag försvunnit för gott men det har jag inte. 😛 Det är bara otrooooligt mycket runtomkring just nu. Jobb, och sjuka barn och skolavslutning som stundar och den där underbara solen som faktiskt har visat sig från sin bästa sida i veckan. Tiden fullkomligt rusar fram och jag fattar inte att det redan är juni och barnen har sommarlov och fyra dagar?!?! Galet! 😛

Om ni någon gång får överblivet grillat kött så vet ni att det inte är så jättegott att värma i micron dagen efter. Strimla istället köttet tunt och blanda ner i en god sallad med läckra sommarprimörer. Kokt nypotatis, späda morötter, vaxböner, lök och lite färska örter… Pricken över i:et är såklart en helt underbart god grönmögelost. Cambozola eller St Agur eller den du gillar bäst… Ställ sedan in fatet i micron några sekunder så osten smälter lite grann. Ät och njut av gårdagens rester. Helt ljuvligt gott!

 1. Sandra skriver:

  Ja gud tiden går så otroligt fort, kan inte fatta att halva året gått redan !! Ångestvarning på det 😛 Ser sjukt gott ut, som vanligt ! Får nog bli en liten mögelostmacka här ikväll hehe 😀

 2. Håller med dig om att tiden går hur snabbt som helst, det är liksom midsommar om mindre än 2 veckor och jag tycker att det var alldeles nyss som det var februari. Hoppas bara att sommarsemestern inte går lika fort, den vill man ska vara lång så man kan njuta ordentligt, minns när man var liten och sommarlovet var en halv evighet =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 3. Hej!
  Om jag får över grillat kött brukar jag koka pasta, blanda i en bearnaisesås och tärna köttet däri.
  Eller också råstuvad potatis tärnat kött och naturligtsvis en god sallad därtill.
  Båda rätterna är gångbara att alternera med.

 4. Ser fantastiskt gott ut! Bra tips med vad man kan göra med grillat kött man fått över! 🙂

 5. Anna S skriver:

  Jag håller med dig, var tar tiden vägen? Det var ju nyss jul…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..