ANNONS

Grillsallad med sommarprimörer och grönmögelost

/

grillat_grilla_grillsallad_nypotatis_mögelost
Hej alla fina bloggläsare! ♥ Ni tror väl att jag försvunnit för gott men det har jag inte. 😛 Det är bara otrooooligt mycket runtomkring just nu. Jobb, och sjuka barn och skolavslutning som stundar och den där underbara solen som faktiskt har visat sig från sin bästa sida i veckan. Tiden fullkomligt rusar fram och jag fattar inte att det redan är juni och barnen har sommarlov och fyra dagar?!?! Galet! 😛

Om ni någon gång får överblivet grillat kött så vet ni att det inte är så jättegott att värma i micron dagen efter. Strimla istället köttet tunt och blanda ner i en god sallad med läckra sommarprimörer. Kokt nypotatis, späda morötter, vaxböner, lök och lite färska örter… Pricken över i:et är såklart en helt underbart god grönmögelost. Cambozola eller St Agur eller den du gillar bäst… Ställ sedan in fatet i micron några sekunder så osten smälter lite grann. Ät och njut av gårdagens rester. Helt ljuvligt gott!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00