Favoritpålägg till frukost?

frukost_surdegsbröd
Vad har ni för favoritpålägg till frukostmackan?

Jag är en riktig ost & skinka-älskare! Helst en mild ost och en tunn salt skinka och någon knaprig grönsak o lite flingsalt.
Hittade en så supergod flatrökt pepparskinka på ICA i förra veckan, riktigt tunna skivor, salt o smakrik!
Ofta köper jag hem storpack tunna skivor, typ Pärsons pålägg men det är inte lika gott! Det som däremot slår allt vad förpackat pålägg heter är att köpa nyskivad skinka i charkdisken, packeterad i sånt där prassligt papper och då kan man be om extra tunna skivor dessutom! 😛
Vilket är ditt favoritpålägg??

 1. Helen skriver:

  * Surdegsbröd, brieost, salami, rödlök och gröna oliver.
  * Chiabatta (ljummen), prosciutto, mozarella, tomat med lite olivolja över samt flingsalt.

 2. Tezzo skriver:

  Just nu är jag helt insnöad på en chilisalsmi, som är helt fantastisk god. Jag får ta och blogga om den. 🙂

 3. Fast jag har bott nästan 30 år här nere i Tyskland kan jag inte tänka mig en godare frukostmacka än Skogaholmslimpa med Kavlis Räkost 🙂 Om vi åker någonstans tidigt på morgonen och frukosten så att säga intas på vägen så finns det inget som slår en macka med stekt ägg på. Gäller även för andra tider på dygnet, när man är ”on the road”…

 4. Marie skriver:

  Mjuka mackor med mjukost eller färskost samt Bergkäse (smakrik och rätt stark hårdost), avokado och örtsalt. Slår allt!

 5. Jasmin skriver:

  En smakrik ost och rökt skinka är det godaste jag vet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..