Lunch på Borgholms kök och bar med dottern

borggrillen_borgholm_schnitzel
Idag har jag varit nere i stan ett par vändor för att lämna Joline på sin ”arbetsplats” för dagen då dom i skolan har ett projekt ”Operation dagsverke” där eleverna ska hitta en arbetsplats att vara på under en dag och som bidrar med att samla in pengar till vatten i Tanzania.

Ett par timmar senare åkte jag ner igen för att möta upp henne på lunchen. Vi åt på Borgholms kök och bar. Supergott som alltid. Mycket folk men snabbt går det och alltid trevlig personal. Dessutom fint renoverat och uppfräschat, gillade speciellt de nya limegröna färgerna och de svartvita fotografierna från borgholm på väggarna.

Till lunch tog vi schnitzel och potatis. Jolines favoriträtt som hon oftast väljer på restaurang. Denna dom gör är så grymt god!

När jag mötte upp henne hade hon även med sig en överraskning till mig. I butiken Trenda som hon ”jobbade” i hade hon köpt dessa fina sandaler till sin mamma ♥ Gullunge! 😛 Och riktigt sköna att gå i med liten klack och jätteskön sula, så i sommar kan jag och mina otursförföljda fötter få bli lite fina igen. Har lovat mig själv att nu ska inget mer ben brytas, varken händer eller fötter eller något annat heller för den delen. Det räcker med gips och klippkort på ortopeden nu. 😉 Så glad jag blev!

Önskar er alla en fin kväll! ♥

trenda_borgholm_sandaler_softcomfort

 1. Anna S skriver:

  Å vad gulligt av din dotter! Jag har 2 söner som inte riktigt delar mina uppfattningar om vad en mamma ibland behöver. Det vill säga, UPPSKATTNING för allt man gör för dem. Kram
  Jag älskar mina barn, tro inget annat…

 2. Anne skriver:

  Schnitzel är så gott. Vad gulligt av Joline som köpte så fina sandaler till dig. Dom ser bekväma ut och är riktigt snygga. 🙂

 3. Sofia skriver:

  Hej!
  Vill bara tacka för en underbar blogg! Så inspirerande! Ingen receptbok behövs, här finns allt.
  Sluta aldrig skriva och lägga ut dina läckra matbilder.

 4. Frida skriver:

  Den godaste Schnitzeln jag ätit var på Sandvik kvarn (heter det va?) Är ett par år sedan nu, men kommer fortfarande ihåg hur god den va.,

 5. Anders skriver:

  Tack för tipset! Ska testa nästa gång jag är i Borgholm!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..