ANNONS

Lunch på Borgholms kök och bar med dottern

/

borggrillen_borgholm_schnitzel
Idag har jag varit nere i stan ett par vändor för att lämna Joline på sin ”arbetsplats” för dagen då dom i skolan har ett projekt ”Operation dagsverke” där eleverna ska hitta en arbetsplats att vara på under en dag och som bidrar med att samla in pengar till vatten i Tanzania.

Ett par timmar senare åkte jag ner igen för att möta upp henne på lunchen. Vi åt på Borgholms kök och bar. Supergott som alltid. Mycket folk men snabbt går det och alltid trevlig personal. Dessutom fint renoverat och uppfräschat, gillade speciellt de nya limegröna färgerna och de svartvita fotografierna från borgholm på väggarna.

Till lunch tog vi schnitzel och potatis. Jolines favoriträtt som hon oftast väljer på restaurang. Denna dom gör är så grymt god!

När jag mötte upp henne hade hon även med sig en överraskning till mig. I butiken Trenda som hon ”jobbade” i hade hon köpt dessa fina sandaler till sin mamma ♥ Gullunge! 😛 Och riktigt sköna att gå i med liten klack och jätteskön sula, så i sommar kan jag och mina otursförföljda fötter få bli lite fina igen. Har lovat mig själv att nu ska inget mer ben brytas, varken händer eller fötter eller något annat heller för den delen. Det räcker med gips och klippkort på ortopeden nu. 😉 Så glad jag blev!

Önskar er alla en fin kväll! ♥

trenda_borgholm_sandaler_softcomfort

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00