Kvällssnacks på muurikkan

grilltillbehör_grillat_stekhäll_muurikka_snacks

Ett riktigt gott, krispigt snacks för en enkel utekväll i solen när man bara vill njuta av något litet gott, inte en hel middag! Linda bacon runt marinerade vitlöksklyftor och vattenkastanjer. Stek på muurikkan och ät som tilltugg och snacks. Självklart ett supergott tillbehör till grillat också! 😛

Jag kommer igång med uppdateringarna nu så smått, veckan hittills har tiden gått åt till mammas hus som är till försäljning. Jag hoppas hon får det sålt nu då hon haft det ute hos mäklare i omgångar i flera år men nu är det åtminstone några som kommer på bokad visning imorgon så vi har städat, röjt, snickrat, rensat och plockat… Stor hus och hur mycket att göra som helst! Är ni nyfikna finns det upplagt hos mäklare HÄR. Och även HÄR på min mammas privata sida med bilder som jag tagit. Dock är priset rejält nedsatt nu så det vore väl sjutton om hon inte ska bli av med det.

Håll tummarna. Nu ska jag hålla mig hemma resten av veckan och få tid till att laga mat så även kryddburken får sig ett lyft! Prova gärna dessa snacks en lat kväll i trädgården… 😉

muurikka_snacks_baconlindad_vitlök_vattenkastanjer

  1. Alltså, jag trodde det var eftertraktat att köpa hus på öarna. Är ju hur fint hus som helst! Fast köket var lite mörkt. Mycket trä, helt i min smak! Hade jag jobb på gång där skulle jag vara spekulant, absolut!! Så jag håller så klart tummarna att en köpare kommer!! När jag såg Pulled pork häromdagen, gjorde jag det. På tortilla bröd med vitlöks dressing. Dom fick backa på jobbet nästa dag, (på grund av andedräkten) men det var det värt!!! Och för att vara extra besvärlig tog jag resterna med till lunch! Ha ha ha ..

  2. Det ser ut som ett gott kvällsnacks, bacon är ju bland det godaste som finns och tillsammans med vitlök och vattenkastanjer blir det nog ännu godare =) Vi hade bruschetta med tomat, fetaost, basilika och rödlök som kvällsnacks igår och det var också supergott.

    http://www.diningandcooking.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..