ANNONS

Lättlagat middagstips med majs, korv och bacon

/

middagstips_prinskorv_majskolvar_tomat_bacon

Ibland i köket får man lära sig att trolla med det som finns. Dels för att slippa slänga mat och framförallt för att spara pengar och ge fantasiförrådet en utmaning! 😉 Jag gjorde det väldigt enkelt igårkväll och slängde ner lite i en form av vad kylen hade att erbjuda.

Tomater som sjöng på sista versen, en förpackning majskolvar, lite prinskorv och ett paket bacon. Ner med allt i en form. Salt o peppar och in i ugnen på 200 grader ca 20 min. Till de rostade jag ett par brödskivor med vitlökssmör och riven ost. Vitlöksmöret är himla gott till majskolvarna också och vips så hade vi en väldigt enkelt men supergod middag på bordet! 😛

lättlagat_middagstips_korv_bacon
Man tager vad man haver! Nu börjar kylskåpet eka väldigt tomt så imorgon blir det mathandling. 😉

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00