Finally…!! Nu tror jag det funkar… Smörgåstårta på de!? – JA, tack!

smörgåstårta_bacon_ost_garnering_fyllning_enkel_godaste (2)
Ja, det verkar ju fungera felfritt nu och jag kan återigen blogga från telefonen.  Förmodligen inget ni kommer märka men för mig blir det stor skillnad och det underlättar massor att inte alltid behöva befinna sig vid den stationära datorn. Igår hann jag aldrig med nåt lill-lördags-mys så det kommer nu istället!

När kylskåpet innehåller allt som sig bör till en smörgåstårta och det tar mig en halv dag att inse detta??? Tröttmössa…?!
Jag tänker när jag ska laga; ”Middag”… Och ”lite festligt” en lill-lördag och har öppnat kylen hundra gånger minst idag o tänkt o funderat och NEJ – kommer inte på nåt!! Och jag ska inte åka o handla!! Nånting måste jag komma på?!?

Det var inte förrän jag öppnade brödlådan som de slog mig! 😛
Hade precis allt hemma till en smörgåstårta och jag kunde dessutom ta ut svängarna lite extra efter att ha kollat i kylskåpet en hundratredje gång! Huvudet på skaft AB! Jaja…

I kategorin SMÖRGÅSTÅRTOR hittar ni massor med recept, bilder och beskrivningar. I den här 6-bitars har jag två lager. Det första med mjukost, kokta ägg o grundröra. Det andra med knaperstekt bacon i bitar, mandariner och grundröra. Täcke av grundröra och garnering med kiwi, babyspenat, port salut, kokt och rökt skinka, paprika, jordgubbar och rädisor.

Både make o dotter kommer hem sent ikväll så denna lilla tårta kan nog passa fint framför TV:n sen! 😛 Behöver pausa min hjärna nu känner jag efter allt tekniskt, krångligt jag skrynklat ihop mig med idag. Men nu hoppas jag att ni ser detta inlägg med text, två bilder och en länk. Och inte nåt annat knasigt…

PS. Om ni inte ser inlägget med bilder?… Vänta tills imorgon med att rapportera problem! …För nu orkar jag inte mer! .DS.

smörgåstårta_bacon_ost_garnering_fyllning_enkel_godaste (1)

Pöss, pöss! ♥

  1. Letade efter kassler, men hamnar ALLTID på dina smörgåstårtor!!!! Dom är sååå vackra så jag blir rent tårögd..Har gjort flera av smörgåstårtorna, och blir alltid lika uppskattade! OCH, glömmer inte att berätta var jag hittade receptet! Har skickat många till Dina sidor…

  2. Tänker inte göra detta – än – men vill bara säga hur tryggt och skönt det känns med din blogg – inga övermänniskor som bygger verandor medan barnen leker med uppbyggliga träklossar, inget snusförnuftigt om att Alltid, Alltid Göra Sitt Allra Yttersta… När jag läser dina recept så känner jag att det här kan jag fixa – här är plats för vardagsmänniskan – och det känns så SKÖNT – Tack – stort tack!

  3. Anne skriver:

    Du gör verkligen helt fantastiska smörgåstårtor. 🙂

  4. Lina skriver:

    Vad duktig du är, jättefin smörgåstårta! Trevligt med mycket topping ut i kanterna också, ibland råkar man ut för smörgåstårtor som saknar dekoration 5 cm från kanterna runt hela tårtan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..